Pilot training voor groundsmen succesvol verlopen

dinsdag 28 november 2017

Op zaterdag 25 november jl. vond de eerste professionele training plaats voor groundsmen van gravelparken. Er was ruimte voor 10 deelnemers. De training is ontwikkeld door het opleidingsbedrijf IPC Groene Ruimte in samenwerking met de KNLTBen de BSNC (Branchevereniging Sport en Cultuurtechniek). De VTN is vertegenwoordigd in de stuurgroep van de training. Oud-voorzitter van de VTN Erik Wijnbergen heeft de pilottraining namens IPC Groene Ruimte verzorgd. Vanaf 2018 zal deze training worden aangeboden in twee typen trainingen, te weten onderhoud gravel/gravel op afschot en kunstgras/roodzand kunstgras. Klik hier voor meer informatie.

Lees meer

VTN-aannemers scoren hoog op aangelegde tennisbanen

dinsdag 22 november 2016

De VTN-aannemers hebben ruim 120 tennisbanen gerenoveerd, omgebouwd en/of nieuw aangelegd. De gemiddelde score van de verenigingen voor de aangelegde tennisbanen is een 8!

Lees meer

De VTN is aanwezig tijdens het KNLTB Jaarcongres

maandag 7 november 2016

Op zaterdag 26 november vindt in Omnisport Apeldoorn het KNLTB Jaarcongres plaats. Het KNLTB Jaarcongres is dé ontmoetingsplek voor bestuurders. Ook VTN is hierbij aanwezig.Na een succesvolle editie in 2015 met ruim 800 verenigingsbestuurders, vindt dit jaar het congres weer plaats in Apeldoorn tijdens de AFAS Tennis Classics.Tijdens deze ontmoetingsdag voor bestuurders van verenigingen komen verschillende onderwerpen aan bod die belangrijk zijn voor de tenniswereld. Inspirerende gastsprekers zullen aanwezig zijn om hun visie te geven op de tennissport en er kunnen kennissessies gevolgd worden, waarin specifieker op de materie wordt ingegaan. Daarnaast is er de mogelijkheid om na afloop de grote kampioenen van weleer te zien spelen bij de AFAS Tennis Classics. Kortom: een unieke en inspirerende dag die je als vereniging niet mag missen. Bezoekers zijn vanaf 9.00 uur van harte welkom in Omnisport Apeldoorn. Het programma ziet er als volgt uit:10.00 – 11.30: Plenaire gedeelte11.45 – 12.30: Kennissessie 112.30 – 13.30: Lunch13.45 – 14.30: Kennissessie 214.45 – 15.30: Plenaire gedeelteVanaf 17.00: AFAS Tennis ClassicsVolg alles rondom het Jaarcongres ook via de KNLTB EventsAp en vergeet niet onze stand te bezoeken!

Lees meer
Sluiten