Leer alles over goed banenonderhoud, doe een training!

vrijdag 30 november 2018

Onderhoud van banen is voor elke tennisvereniging van groot belang, dat behoeft eigenlijk geen toelichting. Mooie, goed onderhouden tennisbanen zijn immers hét uithangbord van de club voor leden en vooral voor potentiële nieuwe leden. Bovendien is goed onderhoud essentieel voor de bespeelbaarheid en een lange levensduur van de banen. De KNLTB biedt veel voorlichting op dit vlak, maar er zijn ook trainingen voor verenigingen.

Om tennisverenigingen en de vele betrokken vrijwilligers op het gebied van banenonderhoud zo goed mogelijk te ondersteunen en voor hen passende opleidingen/cursussen te ontwikkelen, heeft de KNLTB een convenant gesloten met kenniscentrum IPC Groene Ruimte en de Branchevereniging Sport en Cultuurtechniek (BSNC). Samen met een vertegenwoordiger van de Vereniging van Tennisbaanbouwers Nederland (VTN) vormen deze partijen de zogenoemde ‘stuurgroep baanonderhoud’. Uitvoering van de opleidingen wordt gedaan door IPC De Groene Ruimte.

Wil jij of iemand van jouw club één van deze trainingen volgen? Lees hier meer over de trainingen, de voorwaarden en de kosten en meld je direct aan! Na afloop ontvang je een mooi bewijs van deelname.

Sluiten