50% korting op ombouwadvies, zo werkt het!

De VTN raadt u aan om voor de ombouw van uw bestaande tennisbanen een deskundige adviseur te raadplegen. Met het advies van uw adviseur kunt u vervolgens een gerichte uitvraag aan één of meerdere aannemers doen en de opdracht verstrekken.

Indien u ervoor kiest om de ombouw te laten realiseren door een VTN-aannemer, dan vergoedt de VTN 50% van de ombouwadvieskosten van uw adviseur (tot een maximum van € 2.000 per project) rechtstreeks aan u! Voorwaarde is wel dat het advies van uw eigen adviseur, voorafgaand aan de uitvoering van het werk, positief is beoordeeld door Kiwa ISA Sport. Namens haar opdrachtgever laat een VTN-aannemer het opgeleverde werk verplicht keuren door Kiwa ISA Sport. Door de voorafgaande beoordeling van het advies van uw eigen adviseur, is de kans dat deze keuring positief verloop maximaal. Aan de voorafgaande beoordeling van uw advies zijn geen kosten verbonden.

Naast de voorafgaande beoordeling van het ombouwadvies door Kiwa ISA Sport, is er nog een voorwaarde om in aanmerking te komen voor de 50% korting. De ombouw dient uiterlijk binnen 2 jaar na beoordeling van het ombouwadvies door Kiwa ISA Sport door het VTN-lid te zijn gerealiseerd.

Over de beoordeling van uw ombouwadvies dient u zelf contact op te nemen met Kiwa ISA Sport.

Ombouwadvies door Kiwa ISA Sport
Heeft u nog geen adviseur voor uw ombouwproject gevonden? Ook bij de adviseurs van Kiwa ISA Sport zelf kunt u terecht voor deskundig ombouwadvies.

Sluiten